Januar nok en rekordmåned for bonesspeiderne.no

bonesspeiderne.no kunne for et par måneder siden melde om rekordhøyt besøkstall for november. Den første måneden i 2005 slo alle tidligere rekorder med glans.

Januar 2005 hadde sidene nemlig 318 flere besøkende enn november i fjor. I januar 2004 hadde bonesspeiderne.no 212 besøkende, mot 1037 for samme periode i år. Det er en økning på 490 % på ett år.

Gjennomsnittlig antall besøkende ble selvsagt også rekordhøyt for måneden. En gjennomsnittsdag besøkte 33 datamaskiner sidene. Mandag 17. januar 2005 satt sidene også en annen rekord: Denne dagen var det 72 besøkende på siden, altså nesten så mange som det er medlemmer i speidergruppen. Det laveste antall besøkende en dag denne måneden var 17.

Det er likevel god grunn til å tro at ikke alle som besøker sidene er speidere eller andre som forstår teksten. I januar var 77 % av de besøkende fra Norge. USA pleier også å være godt representert, og stod denne måneden for 7 % av besøkene. Japan, Canada, Kina, Tyskland, Sverige, Danmark og Storbritannia pleier også å stå for en del besøk. Sidene har også vært vist i mer eksotiske land, som Mexico, Hong Kong, Peru, Uruguay, Venezuela, Jugoslavia, Australia og mange flere.

Har du lyst til å skrive eller ta bilder for bonesspeiderne.no? Send en e-post til morten@bonesspeiderne.no!