Ny besøksrekord for bonesspeiderne.no

 

I februar 2004 hadde bonesspeiderne.no 83 besøkende. Siden den gang har det steget relativt jevnt, og i juni 2007 ble det satt ny rekord med 3620 besøkende.

 

 

Det er gledelig at sidene benyttes oftere og av stadig flere. At besøkstallet stiger, betyr imidlertid ikke automatisk at det er fordi brukerne finner så mye interessant informasjon på sidene. En del av de besøkende befant seg i for eksempel USA, Canada, Storbritannia og en del andre land. Opp gjennom årene har sidene blitt besøkt fra de fjerneste himmelstrøk, fra Cuba til Kasakhstan. Da mengden informasjon på engelsk på sidene er begrenset, og da antallet personer på Cuba som snakker norsk også er relativt lavt, er det stor grunn til å tro at en del av aktiviteten skyldes ulike former for programmer som skanner gjennom sidene, for eksempel søkemotorer og programmer som leter etter e-postadresser de kan sende datavirus til.

 

Det er likevel tydelig at en hel del av medlemmene, deres foresatte, speidere i andre grupper og mennesker som er interessert i speiding benytter sidene. Dette går klart frem av antall brukere som logger seg på medlemssidene og av påmeldingsskjema og annet som sendes inn via sidene, i tillegg til at vi erfarer at speiderne har kjennskap til sidene.

 

bonesspeiderne.no ønsker alltid å bli ennå bedre på innhold. Hvis du har bilder fra et arrangement, eller ønsker å skrive en reportasje, kontakt morten@bonesspeiderne.no. Det kan du også gjøre hvis du har andre tips eller idéer.